Prefab Beton

Op uw projecten heeft u te maken met technische uitdagingen, een strakke planning en minimale hinder voor de omgeving. Geprefabriceerde betonelementen zijn interessant om de uitvoeringstijd te verkorten en kosten te besparen. De producten leveren we kant-en-klaar, precies op het moment dat u ze nodig heeft en zonder het bouwproces te verstoren. Dit levert u tijdwinst op, terwijl de omgeving nauwelijks hinder ondervindt. De productie vindt namelijk op fabriekslocatie plaats.

Beverwijk 3
Houtrust02
Ecopassage (2)
LD160408-054-web
 

Als specialist ontwerpen en produceren wij geprefabriceerde betontoepassingen in allerlei vormen en maten. We denken graag met u mee. Onze prefab oplossingen vinden toepassing in de civiele bouw, de woningbouw en de utiliteitsbouw. Van tunnels tot randelementen, van trappen tot sierproducten, van prefab perrons tot kabelkokers. Alle geldende voorschriften zijn ons bekend en wij bezitten alle benodigde productcertificaten zoals KOMO/KIWA en SPC/RIB. Wij produceren zoveel mogelijk met duurzaam beton, zoals gerecyclede spoorballast en Miscanthus (Olifantengras) verwerkt tot biobeton. Zo leverden we dit jaar twee prefab biobased banken op het terrein van Schiphol en een geluidsabsorberend scherm van Miscanthusbeton.

U bent gebaat bij een oplossing voor uw specifieke projectsituatie. Uiteraard kijken we daarbij naar standaardisatiemogelijkheden om de kosten te beperken. Bijzondere elementen maken we volgens architectonisch ontwerp, waarmee we esthetisch zeer mooie resultaten behalen. De logistiek en de omstandigheden op en rond de bouwplaats nemen we mee in ons plan. Zo krijgt u passende geprefabriceerde producten en een aanpak die op uw programma van eisen aansluit. Een prefab oplossing op maat dus.