Milieutechniek

Voor onzekerheden in de bodem wilt u een deskundig advies. Voor verontreinigingen zoekt u een milieuverantwoorde aanpak. Voor (milieu)incidenten in de omgeving is onmiddellijke actie wenselijk. U bent gebaat bij een professionele partner die u van A(dvies) tot Z(orgeloze uitvoering) ontzorgt.

Bodemonderzoek_mozaiek_links
IM_drugsafval_dump_Activity_Carr
Struktoncarrousel_IM960x518
 

Als specialist in bodemzaken bieden wij het hele scala: van bodemonderzoek en bodemadvies tot bodemsanering en grondwatersanering. Wij komen met effectieve en passende oplossingen en geven advies op maat op het gebied van bodem en bouwstoffen. Projectrealisatie loopt uiteen van het traditioneel ontgraven en afvoeren van verontreinigde grond tot het ter plaatse aanpakken van verontreinigingssituaties met complexe in situ-technieken. 

Onze aanpak gaat verder dan de bodem alleen. U kunt ook bij ons terecht voor asbestadvies en asbestverwijdering. In het geval van calamiteiten gaan wij probleemoplossend te werk met onze dienst Incident Management. Onze coördinatoren zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de aanpak van (milieu)incidenten, calamiteiten en andere spoedeisende situaties. 

Met onze expertise van milieutechniek staan wij klaar voor (semi-)overheid, industrie, bedrijven en particulieren in de Benelux. Dankzij onze specialistische kennis en kunde en de vereiste certificaten kunt u vertrouwen op een grondige aanpak voor uw bodem- en asbestvraagstukken en het afhandelen van incidenten.