Grond- en afvalstoffenbeheer

Liever gisteren dan vandaag wilt u starten met de bouw. Maar ja, éérst ‘die grond’, ‘die sloop’ of ‘die sanering’. Onbebouwde terreinen en schone grond zijn schaars in Nederland, net als de bouwstoffen die u nodig heeft. Sloop en bodemsanering zijn kostbaar. Hoe kunt u bouwprojecten dan toch economisch interessant maken en maatschappelijk en milieuverantwoord?

RJ9B4692
 

Grond en afval zien wij als een kans. We zoeken naar mogelijkheden om afval te veranderen in bouwstoffen, zo dicht mogelijk in de buurt op te slaan of te hergebruiken. We zijn specialist in asbest- en bodemsanering, duurzaam slopen en afvalmanagement. Ook zijn we producent van secundaire grond- en bouwstoffen. We nemen de regie voor projecten in heel Nederland voor de bouw, infra, publieke en private sector. Door onze vele depot- en verwerkingspunten is er altijd een locatie bij u in de buurt.

Uw doel is een succesvol project te realiseren dat duurzaam is en kostenefficiënt. Wij helpen u de waarde van materiaalstromen te vergroten en kosten te besparen. Als voorlopers in de markt sluiten wij ons aan bij duurzaamheidsinitiatieven, zoals de ontwikkeling van milieuvriendelijk en kosteneffectief recycleton in de projecten C2CA en HISER. Met innovatieve technieken zorgen wij dat grond- en bouwstoffen worden gerecycled of hoogwaardig worden hergebruikt in grondproducten of secundaire bouwstoffen. Dankzij maximaal hergebruik van grond en bouwstoffen krijgt u meer waarde tegen minder kosten en sparen we samen het milieu.