Gladheidsbestrijding

Als het in de winter glad wordt, is de veiligheid van uw medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers niet meer gegarandeerd. Dit vraagt om maatregelen, maar zelf aan de slag is vaak geen optie door gebrek aan tijd, ervaring en materieel. Gladheid hindert alle weggebruikers. Het ijs- en sneeuwvrij houden van terreinen, toegangswegen en het wegennet in Nederland is dus een belangrijk aandachtspunt.

Gladheid Strukton5
Gladheid Strukton2
Gladheid Strukton3
Gladheid Strukton
Gladheid Strukton4
 

Wij nemen de gladheidsbestrijding graag voor onze rekening. Dit doen wij al vele jaren voor overheidsinstellingen en particuliere bedrijven vanuit onze regionale vestigingen. Dus dicht bij u in de buurt. Dankzij onze goede contacten met de meteorologische dienst, gemeentelijke diensten en Rijkswaterstaat kunnen wij opkomende gladheid goed voorspellen en bestrijden. De strooimachines en sneeuwschuivers staan goed onderhouden klaar, zout en calcium liggen op voorraad en onze chauffeurs zijn getraind.

Gladheidsbestrijding kunt u helemaal aan ons overlaten. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag, voor u paraat en werken samen met Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten. Zo zorgen wij structureel voor veilige, bereikbare infrastructuur. Een hele zorg minder.