Geluidsschermen

Toenemend weg- en spoorverkeer zijn in ons dichtbevolkte land met oprukkende bebouwing een steeds groter probleem. Geluidswering is nodig om overlast te voorkomen en binnen de wettelijke geluidsnormen te blijven. Vele varianten zijn mogelijk, van transparant tot cassette en van aardewal tot betonscherm, afhankelijk van uw situatie. Geprefabriceerde geluidsschermen zijn een interessante optie om de uitvoeringstijd te verkorten en kosten te besparen.

Beverwijk 4
 

Onze oplossingen voor geluidswering vinden toepassing langs autowegen en spoorwegen. De geprefabriceerde elementen leveren we kant-en-klaar, precies op het moment dat u ze nodig heeft. De kern van constructiebeton voorzien wij enkel- of dubbelzijdig van een laag absorptiebeton, met of zonder profilering. Vele afmetingen, diktes, structuren, profielen, modellen en kleuren zijn mogelijk. De plinten zijn vlak en glad van uitvoering. Wij produceren zoveel mogelijk met duurzaam beton, zoals gerecyclede spoorballast en Miscanthus (Olifantengras) verwerkt tot biobeton. Miscanthusbeton is onderhoudsarm en heeft een natuurlijke uitstraling. 

Natuurlijk wilt u geen uit de toon vallende geluidsmuur! De geluidswering passen wij in de omliggende omgeving met een eigentijds ontwerp zorgvuldig in. We denken met u mee en komen met kostenefficiënte oplossingen. Na oplevering kunnen we het onderhoud van de geluidsschermen voor onze rekening nemen. U bent verzekerd van een mooie, betrouwbare constructie die zorgt voor een comfortabele situatie zonder geluidsoverlast.