Industriebouw

Projecten in de industrie kenmerken zich door continuïteit en veiligheid. Het bedrijfsproces moet te allen tijde doorgaan en elk veiligheidsrisico worden uitgesloten. Binnen die stringente normen helpt Strukton Industriebouw uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een onderdeel binnen een bestaande bedrijfssituatie of een compleet nieuwe plant.

Amsterdam
Rondolaan
Amsterdam3[activity_car]
AVRI Geldermalsen
DSM Geleen
Plant
DSCN0046[activity_carr]
 

Borgen van veiligheid en continuïteit 

Omdat industriebouw is verbonden met uiteenlopende disciplines, zien wij integraliteit als essentieel onderdeel van ons werk. Daarom benaderen wij uw project vanuit een geïntegreerde procesorganisatie, waarbij ontwerp, engineering, uitvoering, onderhoud en beheer zijn vertegenwoordigt. Uitgaande van TCO (Total Cost of Ownership) denken we bovendien met u mee om tot de meest kostenbewuste keuzes te komen.

Elk van onze werkdisciplines binnen het project volgt hetzelfde KAM-managementsysteem en voldoet aan dezelfde strenge veiligheidseisen en ISO-normen. De communicatie is daarbij goed geregeld: onze disciplines staan in nauwe verbinding met elkaar om te weten wanneer ze wat doen en wanneer, en ze spreken één taal. Ook ons ‘24Safe'-beleid draagt bij aan eenduidigheid. Naast ingezette procedures, wettelijke voorschriften en technische innovaties richt dit beleid op het veiligheidsbewustzijn van alle medewerkers.

Strukton Industriebouw werkt voor projecten in de (petro/bio)chemie, waterbehandeling, afvalverwerking, energie en voeding. Daarvoor hebben we alle civiele disciplines in eigen huis beschikbaar. Van milieukundige saneringen tot ondergronds leidingwerk en betonconstructies. En van boor- en perstechnieken tot elektrotechniek (incl. midden- & hoogspanning) en engineering.  Separaat, of als onderdeel van het door ons aangeboden ‘totaal projectmanagement’.  Hiermee nemen wij u de zorg voor planvorming, engineering tot aan beheer en onderhoud uit handen.