Kennis

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers vormen de kracht van Strukton Civiel. Wij investeren dan ook graag in het persoonlijk succes van onze medewerkers. Dit doen we met de achterliggende visie dat we mensen willen verleiden en activeren tot ontwikkeling. Persoonlijke groei en ontwikkeling wordt ondermeer mogelijk gemaakt door het aanbieden van opleidingen.

Bouwen aan ontwikkeling

Ons opleidings- en trainingsaanbod is samengebracht binnen Strukton Civiel Opleidingen. Medewerkers kunnen een opleiding of training zoeken die past bij de kennis, vaardigheden of competenties die ze verder willen ontwikkelen. Het volgen van een opleiding is geen doel op zich, maar een middel om succesvol te zijn, te worden of te blijven. Wij dagen onze medewerkers graag uit hun kennis te ontwikkelen. Een positief aspect van het opleidingsaanbod is dat de opleidingen en training binnen Strukton Civiel Opleidingen veelal gevolgd worden door medewerkers van diverse bedrijfsonderdelen. Hierdoor wordt het interne netwerk versterkt, het integraal denken bevorderd en de onderlinge samenwerking gestimuleerd.

Wij gaan voor kwaliteit en toepasbaarheid in de praktijk. De programma’s worden verzorgd door gerenommeerde opleidingspartners. Hierdoor waarborgen we niet alleen de kwaliteit, maar bouwen we ook aan de toekomst van ons belangrijkste kapitaal, de kennishouders: onze medewerkers.