Wie is RED?

Dit is de naam voor het studenten programma van Strukton. RED gelooft in passie: met passie werk je lekkerder, bewuster en beter. RED biedt je de kans om door contact met de praktijk te ervaren waar jouw dromen over gaan.

RED staat voor:

  • Ruimte om je te ontwikkelen
  • Proefdraaien in de praktijk
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Afgestemd op jouw keuzes en toekomst

Strukton vindt het zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van het kennisniveau van studenten. In plaats van te nemen, geeft RED. RED voorziet in kennis, coaching en begeleiding om uiteindelijk op het einde van de studie een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen de verschillende werkgevers; bouwonderneming, ingenieursbureau of opdrachtgever.

Daarnaast laat RED studenten de praktijk ervaren. Theorie en praktijk ontmoeten elkaar in een innovatieve game ColoRED die gespeeld wordt onder de tweedejaars studenten. Tijdens lunchlezingen, minors en cases wordt dieper ingegaan op technische, project- en procesmatige onderwerpen. Alle activiteiten zijn gericht op de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de student.

Volg RED op Facebook
Voor de studenten is een Facebook pagina online gezet als onderdeel van het programma, REDbyStrukton. Voor het laatste nieuws over RED en haar activiteiten ga je naar deze pagina op Facebook. REDbyStrukton biedt o.a. (gratis) bouw apps, previews, video’s en blogs over bouwprojecten, gastcolleges vanaf de bouwplaats, vraag en antwoord, prijsvragen en wedstrijden, rondleidingen op projecten en nieuws over stages en leertrajecten.

Facebook header_algemeen
Logo_RED_RGB

REDbyStrukton

Jazeker! Wij zitten ook op Facebook. Ga snel kijken voor het laatste nieuws, downloads, wedstrijden, filmpjes en meer..

naar Facebook