Jongerennetwerk Scope

Scope is er voor de young professionals binnen Strukton. Netwerken, ontwikkelen en ontdekken staan centraal. Gedurende het jaar organiseert Scope diverse activiteiten waardoor de young professionals een netwerk binnen Strukton kunnen opbouwen en bekend worden met de verschillende werkmaatschappijen binnen Strukton. Denk hierbij aan workshops, projectbezoeken, lezingen en ludieke acties.

Onderwerpen van de bijeenkomsten zijn vaak direct of indirect verbonden aan Strukton. Binnen dit jongerennetwerk worden (nieuwe) ideeën en kennis gedeeld over de breedte van het bedrijf en doen medewerkers kennis op, over en van andere disciplines binnen Strukton.

Reeds georganiseerd

Workshop: Positief kijken naar fouten 

DAxqcLr9Whk

Activiteiten op stapel

  • In november organiseert Scope een projectbezoek
  • In december organiseert Scope, in samenwerking met Belastingdienst en Ballast Nedam, het event 'Uit de Knoop'. Gebaseerd op het gezamenlijke project wat momenteel in uitvoering is: De Knoop in Utrecht

 

170404_BL1A8368

 

Strukton-Scope-email-1
Strukton-Scope logo-RGB

Op de hoogte blijven?

De laatste ontwikkelingen volg je via de showcasepagina van Scope op LinkedIn.

Geïnteresseerd

Ledenactiviteiten

Scope organiseert activiteiten voor de young professionals binnen Strukton.

Ontdek!

Wij staan open voor vragen!

Ben je nieuwsgierig naar ons netwerk of ben je een young professional die werkzaam is bij Strukton en wil je lid worden? Stuur een e-mail naar scope@strukton.com.