Nieuws

Strukton sponsort Ridderronde 2017 Maastricht

26 juli 2017

De wieler profronde Maastricht, beter bekend als de Ridderronde, is al 33 jaar een jaarlijks terugkerend wielerspektakel in de karakteristieke Maastrichtse binnenstad. Deze ‘gezelligste ronde van Nederland’ is dit jaar op 2 augustus. Strukton is sponsor van dit evenement.

600x375 internet 

Strukton en Maastricht

Strukton werkt al enkele jaren aan de verbetering van de infrastructuur van Maastricht met als doel een vlotte doorstroming voor het verkeer en een verbetering van het leefklimaat in de stad. De inwoners van Maastricht hebben ons van het begin af aan met open armen ontvangen en ervoor gezorgd dat wij ons thuis voelen in Maastricht. Onze betrokkenheid bij Maastricht is groot. Wij maken dit bijzondere evenement graag mede mogelijk.

Tourrenners

De Ridderronde heeft Team Sunweb-coureur en Giro d’Italia 2017 winnaar Tom Dumoulin vastgelegd voor de 33ste Ridderronde. Ook Maurits Lammertink, Team Katusha-Alpecin doet mee aan de Ridderronde. Maurits won verleden jaar de ronde van Luxemburg. De Ridderronde is nog in onderhandeling met andere tourrenners.

Meer informatie

Meer informatie en het programma is terug te lezen op http://www.ridderronde.nl/home