Nieuws

Arian de Bondt presenteert op SilentRoads Symposium 4 oktober 2016

23 september 2016

Op dinsdag 4 oktober vindt na een geslaagde SilentRoads Symposium in België eerder dit jaar de Nederlandse editie plaats. Arian de Bondt zal namens Ooms Civiel spreken over een marktpartij als assetmanager en hoe dit wordt ingevuld, passend bij het thema van dit jaar: Wegverkeersgeluid en asset management.

2013-07-08 OPA8 sectie 5_2 46 

Modern wegbeheer maakt in toenemende mate gebruik van beheersystemen om overzicht te bewaren over allerlei wegdekeigenschappen. Daarnaast heeft de wegbeheerder te maken met ambities van bestuurders, milieueisen, maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe technische oplossingen en innovaties/inclusief labeling van wegdekken. Niet zelden leidt dit tot een spagaat tussen beschikbare budgetten en wensen vanuit de omgeving. Hoe ga je daar als wegbeheerder mee om? En wanneer kom je het als aannemer tegen?

Voor zowel wegbeheerder en milieuspecialist is het zaak om bij te blijven over de laatste ontwikkelingen. Want de markt van (stille) wegdekken is nog altijd in beweging. Nieuwe typen komen op de markt, er wordt intensief gezocht naar een perfecte balans tussen geluidreductie, levensduur en kosten. De locatie van dit jaar is de Metaalkathedraal in De Meern, Utrecht.

Voor meer informatie over SilentRoads ga naar de website.