Nieuws

Strukton aanwezig op InfraTech 2015

14 januari 2015

Van 20 t/m 23 januari 2015 verzamelt de GWW-sector (Grond-, Weg- en Waterbouw) zich op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam. De bedrijfsonderdelen van Strukton Civiel zijn allen vertegenwoordigd in de stand van Strukton Hal 1 standnummer 200.

InfraTech2015_datum locatie 

In de stand kunnen klanten in gesprek met onze specialisten over o.a. wegenbouw, brugrenovatie, onderhoud, mobiliteit, industrie- en waterbouw, prefab beton en milieutechnieken. Een deel van onze stand is zelfs gemaakt van verschillende typen gerecycled beton. Een bijzonder staaltje techniek om te zien. In de stand kunnen klanten hun civieltechnisch vraagstuk verduidelijken aan de hand van een interactieve maquette van 1,5 x 1,5 meter.

Studentenprogramma
Op donderdag 22 en vrijdag 23 januari zijn op uitnodiging van Strukton studenten van de Hogescholen Utrecht, Den Haag en Rotterdam aanwezig. Zij spelen voor de vierde keer de game ColoRED. ColoRED daagt studenten uit om een maatschappelijk en technisch vraagstuk te herkennen, te benoemen en op te lossen.

ColoRED  is onderdeel van RED, het studentenprogramma van Strukton. RED voorziet in kennis, coaching en begeleiding om uiteindelijk op het einde van de studie een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen de verschillende werkgevers; bouwonderneming, ingenieursbureau of opdrachtgever.