Nieuws

Benoeming bij Strukton Civiel en Strukton Worksphere

04 februari 2015

Bij Strukton Civiel is drs. F.M. Bekooij benoemd tot directievoorzitter. Tevens is ing. J.T. Lemmen toegetreden tot de directie van Strukton Worksphere.

Directiebenoeming Strukton Civiel

Per 1 januari 2015 is Frank Bekooij (42) benoemd tot directievoorzitter van Strukton Civiel. Frank Bekooij was sinds 2006 CFO van Strukton Civiel. Hij volgt Jos Hegeman (70) op,
die zich blijft inzetten voor Strukton Civiel voor de buitenlandse producten, specialismen en projecten en Strukton International. Ook blijft Jos Hegeman voor Strukton Groep een actieve rol invullen voor de tenderboards.

Directiebenoeming Strukton Worksphere

Per 1 februari 2015 is Evert Lemmen (44), naast Geert Hoek, toegevoegd aan de statutaire directie van Strukton Worksphere. In de afgelopen jaren heeft Evert Lemmen verschillende functies binnen de organisatie vervuld, waarbij hij de laatste periode in het bijzonder de aansturing van de regiobedrijven heeft verzorgd. Geert Hoek is sinds 2010 verbonden aan Strukton Worksphere als lid van de statutaire directie. Evert Lemmen en Geert Hoek vormen samen de algemene directie van Strukton Worksphere. 

Over Strukton

Strukton helpt klanten in de markten railsystemen, civiele infrastructuur en techniek & gebouwen verder door de toepassing van specialistische technieken. Behalve de Nederlandse en Europese markt bedient Strukton met zijn specialismen ook steeds meer de wereldmarkt. Het bedrijf telt circa 7.000 medewerkers en heeft een omzet van 1,6 miljard euro.