Nieuws

Werkzaamheden N617 gestart

03 februari 2014

Op maandag 27 januari jl. hebben gedeputeerde Ruud van Heugten en wethouder Maas het startsignaal gegeven door het activeren van een lichtkrant met daarop “Werkzaamheden N617 gestart”.

Werkzaamheden_N617_vanstart 

Het in gebruik nemen van de tijdelijke fietsoversteek markeert het kunnen starten met de aanleg van de turborotonde bij de Hoogstraat. Tijdens deze werkzaamheden kunnen de fietsers daar niet meer veilig oversteken, vandaar dat er een oversteek bij het Loopsteegje is gemaakt. De verkeersregelinstallatie werd als eerst gebruikt door Van Heugten en Maas die op de fiets stapten om de tijdelijke oversteek officieel te openen. De uitvoering wordt gedaan door de aannemerscombinatie Colijn-Rasenberg.

Bij vragen of onduidelijkheden over de uitvoering van het project bent u op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom in het informatiecentrum aan de Rotschotseweg 6 in Sint-Michielsgestel.

Bent u nieuwsgierig naar de actuele status of wil u gewoon het project op de voet volgen?Bezoek dan ons informatiecentrum of kijk bij projecten op onze website!