Nieuws

EWEA Offshore 2011 beurs Amsterdam RAI

29 november 2011

Strukton Sustainable Energy staat samen met Tocardo op 29 en 30 november en 1 december op de EWEA Offshore 2011 beurs in de Amsterdam RAI.

De beurs is het grootste internationale Offshore Wind Event van 2011. Naast investeerders in offshore wind nemen ook bedrijven uit de gehele productieketen deel. Daarnaast worden tijdens de conferentie verschillende informatieve sessies georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken in hal 11 op stand 11083. Onze stand delen wij met de Strukton -Hollandia JointVenture.

Strukton Sustainable Energy richtte samen met de Nederlandse
turbinebouwer Tocardo, het gespecialiseerde Tidal Power Projects op. Tidal Power
Projects focust op de realisatie van getijdenenergie wereldwijd. Van het leveren van de turbines tot en met de engineering, de fundatie en plaatsing ervan. In het Noord-Hollandse Den Oever is een testcentrum voor getijdenenergie.

De Strukton-Hollandia JointVenture biedt totaaloplossingen voor de levering van offshore transformatorstations inclusief engineering, fabricage, installatie, services en onderhoud. Zo verwierf Strukton-Hollandia opdrachten voor de windmolenparken Riffgat en DanTysk.