ColoRED

De wedstrijd ColoRED wordt een keer per jaar gespeeld met studenten uit voornamelijk het tweede studiejaar. Tijdens deze dag volg je workshops ter inspiratie voor de uiteindelijke opdracht: Benoem een maatschappelijk probleem en los deze op door de handvatten die je deze dag hebt gekregen te gebruiken. Ga jij voor een ‘smog free highway’, ‘interactive landscaping’? Bedenk het maar.

Blijft jouw team na deze dag over dan wordt je gekoppeld aan een lid van SCOPE (het jongerennetwerk van Strukton). Gebruik deze coach om in contact te komen met een specialist over een bepaald onderwerp. En begin alvast te werken aan jouw netwerk. In een periode van zes weken werk je je oplossing uit en presenteer je deze opnieuw aan een jury.

 • ColoRED - Het programma

  RED nodigt je uit om mee te doen aan ColoRED, een wedstrijd waar je in groepjes van 4 a 5 personen de uitdaging aangaat om binnen en bepaalde tijd een oplossing te vinden voor een mobiliteitsvraagstuk en dit te presenteren aan een panel van specialisten.

  Lees meer

 • Met het openbaar vervoer

  Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt het makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport.

  Lees meer

 • Volg ColoRED op Facebook

  Doe je mee met de wedstrijd of wil je op de hoogte blijven over de presentaties van de teams? Volg ColoRED dan op Facebook.

  Lees meer